Huub 85

Wilt u Huub een cadeau geven? Dat kan! Huub heeft 3 wensen voor zijn verjaardag en u kunt deze steunen door een gift over te maken onder vermelding van het cadeau van uw keuze aan:

Stichting Huub Oosterhuis Fonds REKENINGNUMMER / IBAN:  NL 35 TRIO 0197876498

Nieuwe composities op nieuwe teksten – Op 21 oktober komt er het boek Stilte zingen uit met verzamelde liedteksten. Sommigen al bekend, maar er staan ook hele nieuwe liederen in! Hierop wil Huub graag nieuwe melodieĆ«n gecomponeerd,  zodat ze gespeeld en gezongen kunnen worden, ook door u!

Digitale Bibliografie – het complete oeuvre van Huub Oosterhuis wordt digitaal gearchiveerd. Zo wordt het beschikbaar gesteld voor nieuwe generaties, voor een breder publiek en is al zijn werk in de toekomst op een digitaal platform te vinden.

Ondersteuning maatschappelijke projecten – de Stichting Huub Oosterhuis Fonds ondersteunt maatschappelijke en levensbeschouwelijke projecten, door middel van publieke programma’s, speciale uitgaven en manifestaties en benefiet concerten.  Hoog in het vaandel staat nu het Kinderpardon en de oproep tot een interreligieus initiatief hieromtrent.

Op 1 november wordt Huub Oosterhuis 85 jaar. Dit wordt gevierd met een unieke uitvoering door zijn dochter Trijntje Oosterhuis die de teksten van haar vader zingt, op 9 november in Koninklijk Theater Carre, Amsterdam. Dit concert is helaas uitverkocht maar u kunt hier de cd ‘Mensen veel geluk’ met het speciaal uitgegeven boekje, een zeer gelimiteerde uitgave,  waarin de teksten van de cd staan en bijdragen van componisten, collega’s en familie, omlijst door unieke tekeningen. Het boek is mede tot stand gekomen door de Stichting Huub Oosterhuis. Dank voor uw ondersteuning!

Meer informatie over de stichting vindt u hier.

Stichting Huub Oosterhuis Fonds

Keizersgracht 102, 1015 CV Amsterdam

Kvk nummer: 60491299

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *