Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Café Rosso met Saskia Meijs

22 februari 2020 @ 15:00 - 17:00

22 februari 2020 –

Een nieuw Rosso seizoen en een nieuw geluid! Uw gastvrouw en altvioliste Saskia Meijs kijkt deze zaterdagmiddag alvast vooruit op nieuwe samenwerkingen en programma’s in de Roode Bioscoop, maar ontvangt ook oudgedienden met een nieuw idee.

‘Fris binnen komen waaien in ons theater’ is pop-chansonniĂšre Milou Mignon met in haar kielzog multi-instrumentalist Jelle Visser. U gaat nog veel van haar (en haar discodieren!) horen!

Net zoals van het collectief Feest der PoĂ«zie (www.feestderpoezie.nl) in samenwerking met uitgeverij HetMoet. Uitgever Elte Rauch licht samen met dichter Huub Oosterhuis en actrice Daphne Krijnen alvast een tip van de sluier van hun rijke programma aanbod op. Ook neemt u alvast een kijkje in de keuken de tweede editie van het Schrijversdiner (zie ook: https://www.roodebioscoop.nl/…/1298…/vdm_autoload=602) met als thema ‘Dwarsdenkers’ dat de Roode Bioscoop dit jaar maandelijks organiseert met uitgeverij Van Oorschot; Oda Spelbos leest voor uit de brieven van Rosa Luxemburg. En natuurlijk ontbreekt onze huisfilosoof Carolien van Welij niet!

Vandaag bent u getuige van de eerste aflevering van het Filosofisch Hoorspel. Contrabassist Marko Bonarius plukt en strijkt waar mogelijk overal en met overgave tussendoor.

U komt toch ook?

Gegevens

Datum:
22 februari 2020
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Uitgeverij HetMoet
E-mail:
info@uitgeverijhetmoet.nl
Site:
https://www.uitgeverijhetmoet.nl/

Locatie

Roode Bioscoop
Haarlemmerplein 7
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps